HomebeesikswebdevContact

Waterduin webdevelopment

Waterduin is het onderdeel van Beesiks Communications dat is toegespitst op ontwikkeling en optimalisering van websites. Een online presentatie die past bij uw bedrijfsidentiteit. Die uw klanten aanspreekt. Die goed 'draait' op verschillende weergave-apparaten. Die bovendien goed converteert en vindbaar is in zoekmachines. 

Webdesign

De eerste indruk voor een bezoeker is belangrijk, maar ook bij terugkerende bezoekers moet de website engageren. Hoe dat moet hangt van veel factoren af. Bijvoorbeeld van uw voorkeur. Of van uw huisstijl. Hoe goed u uw doelgroep kent. Of zij u weten te vinden. Wij zoeken bij webdesign naar een mix van visuele factoren die past bij uw online identiteit én uitnodigt om verder te kijken. En die uw doelgroep aanzet tot de gewenste handelingen. 
Meer weten?
picture by Cindy Tang @ unsplash

Content die in balans is

Uw klanten kunnen we het beste aanspreken en enthousiast maken door content die past bij hun behoefte. Webgebruikers bewegen zich over het internet vanuit een probleemstelling: een behoefte aan specifieke informatie. We zoeken samen met u naar content die die rol kan vervullen. Die leidt tot betrokkenheid en uiteindelijk conversie. 
Meer weten?
picture by Lauren Mancke @ unsplash

Mobiel vriendelijk

De opmars van de mobiel is niet te stuiten. Online content moet in toenemende mate vriendelijk zijn voor mobiele apparaten. Doelgroepen zijn nagenoeg 24-uur per dag online, bereikbaar. Hoe gaat u daar als organisatie mee om? Past uw website strategie in een bredere mobiele communicatie? 
Meer weten?
picture by Edno Pratama @ unsplash

Zoekmachine vindbaarheid

Uw online presentatie moet vindbaar zijn voor doelgroepen en relaties. Alleen op die manier kunt u uiteindelijk conversie realiseren. In Nederland zoeken we bijna exclusief via google. Wij houden continue bij welke criteria de positie van een website in google beïnvloeden. De ranking in de zoekmachine resultaten heeft onze speciale aandacht. 
Meer weten?

Content beheer

Als uw website gebouwd is, of op onderdelen is verbeterd, zou iemand binnen uw organisatie het beheer over moeten nemen. Dat heeft altijd de meeste draagkracht en het kortste lijntje. Wij ontwikkelen websites bijna exclusief met het content managementsysteem Wordpress. Omdat het zeer krachtig én gebruiksvriendelijk is. Wij trainen mensen binnen uw organisatie zodat zij het beheer kunnen overnemen. Uitgangspunt is de volledige controle over uw website.
Meer weten?

Menu

HomeWebdevelopmentContact

Stay in Touch

Jozef Israelsstraat 80,
6523 CJ Nijmegen
The Netherlands
Info: (0031) 6 38 74 75 42
online@beesiks.nl

© 2007 - 2018 : Beesiks Communications - Alle rechten voorbehouden
Privacystatement
envelope-omap-markerphonetwitterfacebookgoogle-plus